1
SHIPPING
Where to ship it?
1
E-book "Online Ondernemen voor Starters"
E-book "Online Ondernemen voor Starters" × 1
 9,75
Subtotal  9,75
Total  9,75

Jouw gegevens

Jouw factuuradres

Betaalinformatie

Alle transacties zijn volledig beveiligd. Credit card gegevens worden nooit opgeslagen op onze servers.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacy policy.

Samenvatting
1
E-book "Online Ondernemen voor Starters"
E-book "Online Ondernemen voor Starters"× 1
 9,75
Have a coupon? Click here to enter your code
Subtotal  9,75
Total  9,75

Wat klanten zeggen

harald bok online ondernemen
Harald Blok
NewHealthCompany
"Ik ben een gevorderde online ondernemer en had coaching nodig op zowel marketingstrategie als producttoolniveau. John heeft mij beide op een zeer inspirerende manier duidelijk kunnen maken. Goed voorbereid, zelfs een geschetste presentatie klaar over mijn vragen maar vooral een goede luisteraar. Hij nam een aantal twijfels weg die ik had, reflecteerde op mijn ideeën en gaf me adviezen. Deze coach kent zeker alle details over online ondernemen. Goed gedaan! Volgende sessie is geboekt."
Maurice Konings
Dutch Traders
"John heeft ons nieuwe bedrijf een uitstekende start bezorgd door het vinden van een prachtige domeinnaam. Hij heeft een uitstekende kijk op SEO en heeft goed met ons meegedacht over ons businessmodel en kansen die hij voor ons bedrijf ziet. Hij onderbouwt de kwaliteit van zijn werk met heldere analyserapporten. John is proactief, hij doet wat hij belooft en communiceert uitstekend."
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.