Online ondernemer in hart en nieren

1725

In 2000 studeerde ik af in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en had vervolgens een succesvolle carrière als online marketingconsultant en marketingmanager bij toonaangevende bedrijven.

Tot 2011 werkte ik als marketingmanager bij een internationale beursgenoteerde onderneming maar door een reorganisatie viel ik buiten de boot.

Uit de comfort zone

Deze klap kwam hard aan bij mij maar de week erop besloot ik al om online ondernemer te worden. Ik stond elke dag extra vroeg op om mijn latere successite leukekleinehotels.nl op te zetten.

Destijds was mijn ontslag een klap maar het bleek juist de zet te zijn die ik nodig had om uit mijn comfort zone te komen en online succesvol te worden.

Tweede klap door Coronacrisis

Maar ook in 2020 kwam de Coronacrisis hard aan. De reisbranche klapte in elkaar en ook de vraag naar luxe accessoires daalde aanzienlijk. Daarom moest ik mijzelf wederom heruitvinden en binnen enkele maanden had ik weer voldoende inkomen als freelance tekstschrijver en business coach.

Moraal van het verhaal

Iedereen valt wel eens door welke omstandigheden dan ook. Het gaat echter niet om de val maar hoe je er na weer opstaat!

Over Online Strijders

Online Strijders is een initiatief van Rotgers Consultancy BV.

Adres:
Heemraadssingel 267
3023 BE Rotterdam

KvK-nummer59108622 (KvK Rotterdam)
BTW-nummerNL853321140B01
Bank ABN AMRONL53 ABNA 0246 0753 17
KlantenserviceTel. 010 820 1772
 info@onlinestrijders.nl