online strijders online ondernemen

Starten als online ondernemer maar weet je niet wat of hoe?

Wil je graag voor jezelf beginnen, maar weet je niet wat je precies gaat doen? Of weet je niet hoe je het beste kan beginnen als online ondernemer?

Neem al je twijfels weg en schrijf je in voor het gratis webinar 'Online Ondernemen: waar start je?'.

Elke dag om 11.00 en 20.00 uur!

online strijders online ondernemers

Je hoeft niet meer uit te blijven stellen

Het kan best frustrerend zijn als je voor jezelf wilt beginnen, maar niet precies weet wat of hoe. Je kunt wel blijven dromen maar je kunt beter nu het heft in eigen hand nemen en gewoon starten als online ondernemer. Ik leer je hoe jij binnen zes weken aan de slag kunt gaan als online ondernemer.

Ik leer je niet alleen online te ondernemen...

...ik zorg er ook voor dat je iets gaat doen wat je écht leuk vindt!

15+

Jaar ervaring met online ondernemen

1.000+

Start-ups geholpen met online ondernemen

€100.000+

Brutojaarwinst per verdienmodel

Maak van jouw hobby je online onderneming

Heb je een leuke hobby? Wil je jouw passie achterna? Of heb je altijd iets willen doen met dat briljante idee dat in je achterhoofd zit? Grijp nu je kans!

Praktijk voorbeelden van 4 verschillende verdienmodellen

✓ Online webwinkel
✓ Affiliate (blog) site
✓ Freelancewerkzaamheden
✓ Trainingen

Concrete stappen om in 6 weken online te ondernemen

✓ Van Positionering tot Promotie
✓ Per stap inzichten vanuit mijn eigen praktijk
✓ Met slimme tips en valkuilen om te vermijden
✓ Zet in 6 stappen je onderneming op

Helder webinar met praktische huiswerk opdrachten

✓ Stel je vragen
Leer van de vragen van anderen
✓ Functionele huiswerkopdrachten
✓ Inclusief slimme tips

Hoe het werkt

Laat mij je begeleiden naar een nieuwe richting in je carrière als online ondernemer

Schrijf je voor het GRATIS webinar

Dit webinar start elke dag om 11.00 en 20.00 uur en geeft je inzicht in de 6 stappen om online ondernemer te worden.

Start aan de hand van mijn e-book

Liever zelf aan de slag? Met mijn praktische e-book van bijna 200 pagina's kun je zelf aan de slag gaan met de bouwstenen.

Klaar om online te ondernemen!

Wanneer je jouw huiswerk opdrachten doet, heb je na de 6 stappen jouw online onderneming klaar staan.

Wat houden die 6 stappen in?

Dit zijn de stappen waar je allemaal mee te maken krijgt als online ondernemer. Tijdens de trainingen komen deze stappen in detail aan bod.

Stap 1. Positioneer je onderneming

Het belangrijkste is op welke manier jij je geld gaat verdienen en op welke niche jij je gaat richten. Wie is de doelgroep waar jij je op richt?

Stap 2. Definieer je Product

Hoe ziet jouw product of dienst eruit, waar haal je deze vandaan en hoe presenteer je het? Hoe wek je vertrouwen in jouw aanbod?

Stap 3. Bepaal je Prijs

Wat wordt je prijsstelling, hoe ziet je marge eruit en met welke belastingen moet je rekening houden? Hoe ga je het e.e.a. administratief beheren?

stappenplan online ondernemen

Stap 4. Beslis over je Plaats

Waar ga je jouw producten of diensten aanbieden; doe je dit zelf of gebruik je verkoopplatformen van derden? En hoe regel je alles qua logistiek?

Stap 5. People & Planning

Hoe deel jij je tijd in en wie ga je inhuren om je te ondersteunen? Waar ga je in eerste instantie werken en welke tools heb je nodig?

Stap 6. Begin met Promotie

Hoe haal jij direct nieuwe klanten uit online marketing zoals zoekmachinemarketing (SEO en SEA), social media marketing en e-mail marketing?

GRATIS WEBINAR ‘ONLINE ONDERNEMEN: WAAR START JE?'

In een sessie van ongeveer 1 uur laat ik je zien hoe je jouw onderneming op kunt zetten en waar je rekening mee moet houden.
€0-

PRAKTISCH E-BOOK "ONLINE ONDERNEMEN VOOR STARTERS"

In dit e-book wordt de zelf-ontwikkelde, beproefde methode behandeld hoe jij jouw idee aan de hand van 24 bouwblokken omzet in een succesvol online bedrijf.
€9,75

Wat klanten zeggen

Wat zeggen klanten die ik heb begeleid rondom online ondernemen en online marketing.
"John heeft ons nieuwe bedrijf een uitstekende start bezorgd door het vinden van een prachtige domeinnaam. Hij heeft een uitstekende kijk op SEO en heeft goed met ons meegedacht over ons businessmodel en kansen die hij voor ons bedrijf ziet. Hij onderbouwt de kwaliteit van zijn werk met heldere analyserapporten. John is proactief, hij doet wat hij belooft en communiceert uitstekend."
Maurice Konings
Dutch Traders
"Ik ben een gevorderde online ondernemer en had coaching nodig op zowel marketingstrategie als producttoolniveau. John heeft mij beide op een zeer inspirerende manier duidelijk kunnen maken. Goed voorbereid, zelfs een geschetste presentatie klaar over mijn vragen maar vooral een goede luisteraar. Hij nam een aantal twijfels weg die ik had, reflecteerde op mijn ideeën en gaf me adviezen. Deze coach kent zeker alle details over online ondernemen. Goed gedaan! Volgende sessie is geboekt."
harald bok online ondernemen
Harald Bok
NewHealthCompany
"John heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze site en de daarbij behorende SEO-optimalisatie. Wij beschikken nu over een fantastische site en ik heb er alle vertrouwen in dat de ranking de komende maanden in rap tempo zal stijgen. John was zeer prettig om mee samen te werken, Hij weet waar hij over praat, reageert snel, communiceert goed en krijgt de dingen gewoon voor elkaar."
said veenstra online ondernemen
Saïd Veenstra
TruckIt

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder of jouw vraag ertussen zit. Zo niet, neem dan gerust contact met mij op.

Dat geeft helemaal niets! Ook ik had 15 jaar geleden geen ervaring met online ondernemen. Ik toon je welke stappen je moet doorlopen en wie en wat je nodig hebt om online te ondernemen. Op deze manier ontwijk je de meeste valkuilen waar veel beginnende ondernemers wel in vallen.

Dat kan! Op voorwaarde dat je wekelijks jouw huiswerkopdrachten doet. Stap voor stap zet je zo je online onderneming op.

Na de 6 weken heb je sowieso je onderneming vormgegeven en wanneer je ook direct actie onderneemt met betrekking tot het opzetten van je site of profiel, het eventuele zoeken naar producten en het opzetten van je online marketing acties dan kun je na 6 weken ook al je eerste betalende klanten hebben.

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en had een succesvolle carrière als online marketingconsultant en marketingmanager bij toonaangevende bedrijven. Tot 2010 werkte ik als marketingmanager bij een internationale beursgenoteerde onderneming maar door een reorganisatie viel ik helaas buiten de boot.

Deze klap kwam heel hard aan bij mij maar na een week besloot ik om online ondernemer te worden. Ik stond elke dag om 6.00 uur op om mijn latere succes-site leukekleinehotels.nl op te zetten en andere concepten uit te proberen.

Destijds was mijn ontslag een klap maar het bleek juist precies de zet te zijn die ik nodig had om uit mijn comfort zone te komen en online succesvol te worden.

Ik heb 15 jaar ervaring met online ondernemen en heb vier verschillende businessmodellen opgezet waarmee ik zescijferige winsten heb gegenereerd. Deze lessen zijn praktisch, resultaatgericht en zonder toeters of bellen. Wanneer je deze masterclasses gedisciplineerd volgt, kun je met mijn hulp jouw online onderneming van begin tot eind opstarten.

Er zijn vele goede trainers te vinden die jou ook kunnen helpen, ieder met zijn eigen aanpak. Let er wel op dat vele trainers schermen met winsten van tonnen tot miljoenen. Realiseer je wel dat dit vaak gaat om opbrengsten waarbij de hoge marketingkosten (tot wel 90%) handig achterwege worden gelaten.

Ik laat realistische verwachtingen zien en wanneer jij erin slaagt om tonnen of miljoenen te verdienen (wat zeker tot de mogelijkheden behoort!), dan nodig ik je graag uit als spreker voor mijn masterclasses!

DOWNLOAD HET GRATIS STAPPENPLAN ‘ONLINE ONDERNEMEN IN 6 STAPPEN’

Een praktische gids om direct te starten met online ondernemen.

Pak deze buitenkans om de strijd aan te gaan voor een positieve draai aan jouw carrière!

online strijders
Copyright © 2023. Alle rechten voorbehouden.